Over ons

Patisserie BOSSU is ontstaan uit een passionele en ambitieuze gedrevenheid van 2 personen.

Na mijn opleiding in de Hotelschool 'Ter Groene Poorte' te Brugge wou ik eerst ervaring opdoen bij verschillende Huizen. Eén ervan was 'Prestige' in Waregem waar ik gedurende 2 jaar heel veel ervaring heb opgedaan. Nadien volgde ik verschillende stages bij Internationale Huizen, waaronder "Hermé" in Parijs en "Valrhona" nabij Valence.

Uiteindelijk ontstond het idee om zelf een zaak op te richten. Na een zoektocht van enkele maanden kwamen we in 1999 uiteindelijk terecht in Nazareth waar een bestaande zaak over te nemen stond. We hebben de zaak, na enkele zeer zware jaren, nieuw leven in geblazen en zo kwam Patisserie BOSSU op de kaart van Nazareth en Oost-Vlaanderen.

Het was onze gedrevenheid, ambitie en ons dagelijks streven naar perfectie (met oog voor detail) dat ervoor zorgde dat Patisserie BOSSU vandaag de dag is wat het is.

In 2006 werden we lid van "Créateurs de Desserts". Een prestigieuze vereniging van top patissiers in België.

In 2008 werd de winkel volledig vernieuwd en de huisstijl in een nieuw jasje gestopt.

Omdat de zaak bleef groeien startte we in 2015 met het verbouwen van de patisserie en de chocolaterie, hierdoor konden we een nog betere productie en uitgebreider assortiment aanbieden.

In 2016 besloten we elk onze eigen weg te gaan en zette ik de zaak alleen verder.

Dankzij de dagelijkse inzet van mijn team staat Patisserie BOSSU anno 2019 meer dan ooit op de kaart van Oost-Vlaanderen.

Door het beste van onszelf te geven, leveren wij iedere dag de beste kwaliteit.