Patisserie
Of je nu kiest voor exquise gebakjes of voor zoete klassiekers.
Verwacht je aan verse ingrediënten en een ware explosie van smaken.
door de stijgende kosten van verpakking (plastiekzakjes) en het beheren van online betalen (kost multisafepay 0.65 euro per transactie ) zal er per transactie 0.60euro aangerekend worden .
een krokante zanddeeg bodem met een financier van amandel , daarbij een creme citron/yuzu afgewerkt met een lichte mousse van vanille .
voor de citroen/yuzu creme hebben we gekozen voor een lager gehalte aan vet en suiker (-30%) maar waar alle fijnen smaken nog zeer aanwezig zijn.
daarboven op geeft de combinatie van zoetere vanille mousse gemaakt met bourbon vanille uit madagascar een tegenwicht in de frisse zuren die aanwezig zijn.
perfect gebakje voor deze komende wintermaanden.
een krokante zanddeeg bodem met een financier van amandel , daarbij een creme citron/yuzu afgewerkt met een lichte mousse van vanille .
voor de citroen/yuzu creme hebben we gekozen voor een lager gehalte aan vet en suiker (-30%) maar waar alle fijnen smaken nog zeer aanwezig zijn.
daarboven op geeft de combinatie van zoetere vanille mousse gemaakt met bourbon vanille uit madagascar een tegenwicht in de frisse zuren die aanwezig zijn.
perfect gebakje voor deze komende wintermaanden.
zanddeeg met amandelcrumble , compote van peren , bovenop voorzien van een creme brulee met cassonade en lichte toets van esdoornsiroop.
de combinatie van esdoorn en peren gaan hier bijzonder goed samen.
de crumble die op de zanddeeg bodem wordt voorzien heeft dan terug een bijzonder krokantheid.